Gezocht: Tovenaar! ….die niet kan heksen

24 oktober 2018….want je hoeft namelijk niet álles te kunnen om de rol van Algemeen bestuurder te vervullen. 

We zijn een kleine vereniging waarin vol passie wordt gewerkt aan doelen die we nastreven. We zijn volop in ontwikkeling en proberen ons te professionaliseren. We zijn op zoek naar iemand die hiertoe kennis en ervaring kan inbrengen! Een tovenaar? 

Draag jij de organisatie van de verenging een warm hart toe en zou je haar beter willen leren kennen? Zou jij het bestuur willen komen versterken en mee willen denken over het beleid van de leukste vereniging van het dorp, jouw eigen tennis vereniging? 

Algemeen bestuur, wat houdt het in? Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van het beleid van de organisatie. Je bewaakt de koers en voortgang van het beleid. Je behartigt de belangen en de doelstellingen van de vereniging. Je draagt bij aan de teamgeest en betrokkenheid binnen het bestuur en tussen de leden en vrijwilligers van de vereniging. Daarnaast heb je als aandachtspunt : het park, de kantine en alles wat daarbij komt kijken

Wat kost het aan tijd? Ongeveer 2 uur per week, gedurende 3 jaar (met eventueel een verlenging van 3 jaar). Het bestuur vergadert ongeveer 1 keer per maand, waarvan 1 keer per jaar een Algemene Ledenvergadering. 

Wat levert het op? Inspirerend vrijwilligerswerk, binnen een enthousiast en jong bestuur. Een jaarlijks uitje met het bestuur.  Je bent het anker voor de vrijwilligers die commissiewerk vervullen.

Interesse: bel of mail met het bestuur!

Groet,

Bas, Carola, Tjitske en Daan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 403 3027

Address

Drs J van Disweg 18
1151 DA Broek in Waterland