Sinterklaas-clinic voor alle jeugdleden t/m 9 jaar.

19 november 2019


Jaja de Sint is weer in het land en zal ook dit jaar de jongste jeugdleden (t/m 9 jaar) van de tennisclub bezoeken op woensdag 4 december van 13.30 tot 15.30 uur. 

Sinterklaas zal hoogstpersoonlijk aanwezig zijn bij de clinic die voor de kinderen verzorgd zal worden. Misschien slaat de Sint ook gezellig een balletje mee? Ben je ook zo benieuwd naar de dropshot of forehand van Sinterklaas? Zorg dan dat je erbij bent.

En vergeet niet voor 3 december je schoen te zetten bij de open haard in het clubhuis! Je kan ook mee doen aan de kleurwedstrijd met de leuke kleurplaat die je hier kan downloaden. Sinterklaas zal de mooiste tekening uitkiezen en belonen met een extra cadeautje.    

 

BESTE OUDERS

Graag voor maandag 2 december 18.00 uur jullie kinderen een schoentje met hun naam laten zetten op de speciale Sinterklaas-tafel in het clubhuis. Dit is direct de aanmelding van je kind voor de clinic! Tevens kan je hier de kleurplaat downloaden. Deze kunnen ze in de schoen stoppen of meenemen naar de clinic op woensdag 4 december.   

SInterklaas Kleurplaat.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 403 3027

Address

Drs J van Disweg 18
1151 DA Broek in Waterland