Seniorencompetitie


 

Hier kun je informatie vinden over de competitievormen die mogelijk zijn. Het uirtgangspunt is dat voor ieder niveau een uitdagend en gezellig programma beschikbaar is. Speeldagen zijn doordeweek doorgaans in de avonden (bijvoorbeeld de vrijdagavond mix competitie) of op de zaterdag of zondag. De KNLTB is de laatste jaren diverse pilots gestart om de diverse wedstrijdvormen toegankelijker te maken, omdat voorheen een competitie dag behoorlijk wat tijd vroeg en bleek dat dit de laatste jaren mensen ervan weerhield om deel te nemen. En dat is zonde, want het blijft een bijzonder leuk spelletje als het echte ergens om gaat! Kijk op de site van de KNLTB voor meer informatie of klik hier.

Aan de directe link met toernooi.nl en alle competieteams wordt op dit moment hard gewerkt door LISA, de ICT partner van de KNLTB. Waarschijnlijk zal deze vanaf april 2018 te zien zijn via een widget op de Home page van atvbroek.nl.

Tot die tijd:

Voor het speelschema 2018, klik hier.

Als je binnen de MijnKNLTB omgeving inlogt, kun je meer detailinformatie zien over je team en het speelschema. Houd je inlognaam en wachtwoord dus gereed en ga naar deze website.

Vragen?

logo

E-mail

secretariaat.atvbroek@gmail.com

Telefoon

+31(0)204033027

Address

Drs J van Disweg 8
1151 DA Broek in Waterland