Vrij spelen/ afhangen op het park

Op de tennisvereniging zijn 4 tennisbanen beschikbaar. Deze banen worden gebruikt door de tennisschool voor de lessen, voor tennisevenementen of toernooien die de club organiseert en zijn beschikbaar voor de leden om vrij te tennissen.

Check altijd de clubagenda om te kijken of er banen beschikbaar zijn of om deel te nemen aan leuke evenementen!

 

De KNLTB clubpas

Bij aanvang van het seizoen stelt de tennisbond lidmaatschapspassen beschikbaar aan ieder actief lid van een tennisvereniging in Nederland. De pas dient als het ware als je tennis paspoort, waarmee je kunt tennissen door heel Nederland. Met dit pasje kun je uitkomen op wedstrijden, of als introducee bij een andere tennisclub spelen.

 

Vrij spelen, hoe werkt dat?

Tennissen op ons park is meestal geen probleem. Zeker in het voor- en naseizoen voel je je bij vlagen op onze club een koning te rijk, met meerdere banen ter beschikking. In de zomer kan het druk zijn en om bij schaarste conflicten te voorkomen, is bij tennis al heel lang het 'afhangen' goed gebruik. Kort door de bocht komt het neer op 'Wie het eerst komt, het eerst maalt'.

Voor het vrij spelen op onze vereniging is een digitaal systeem op de club aanwezig, waarmee je een tennisbaan dient te reserveren of 'af te hangen' met gebruikmaking van je KNLTB clubpas. Neem deze dan ook altijd mee als je gaat tennissen! Het afhangbord bevindt zich in de gang direct links aan de muur na binnenkomst in het clubgebouw. Volg de instructies en je ziet wanneer je aan de beurt bent om te spelen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 403 3027

Address

Drs J van Disweg 18
1151 DA Broek in Waterland